Futbol

Tahir Kıran: MHK'nin kararını biz destekliyoruz

10 Mart 2022 Perşembe 17:00 - Son Güncelleme 10 Mart 2022 Perşembe 18:03  |  Kaynak : TRT SPOR

Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Rizespor olarak fikrimiz MHK'nin teklif edip federasyonun yürürlüğe getirdiği hakemler konusunu biz destekliyoruz." dedi.

Çaykur Rizespor başkanının açıklamaları şu şekilde:

"5 saatlik bir toplantıda konu MHK'nin aldığı karar ve yayın ihalesiydi. Herkes kendi fikrini söyledi. Rizespor olarak fikrimiz MHK'nin teklif edip federasyonun yürürlüğe getirdiği hakemler konusunu biz destekliyoruz. Yalnız bir tek ben her ne kadar Cüneyt Çakır'ı maçlarımıza istemesem de 3. kez Dünya Kupası'na gitmesini isterdim. Benim maçlarımda hatalı kararlar verdiği için istemedim o ayrı bir konu. Ama dünyada bizi temsil eden bir hakemimiz olduğu için onunla ilgili kararı çok doğru bulmuyorum. Federasyonun aldığı kararları destekliyorum, desteklemeye de devam edeceğim. İnsanlar algı operasyonu peşindeler. Böyle yapa yapa Türk futbolunu kirlettiler. Bu kadar uzun boylu değil.

"Genç hakemlerin hatalı kararlarına da ağzımı dahi açmayacağım"

"Çok cesaretli bir karar alındı. Uzun zamandır Türk futbolunda alınması gereken bir karardı. İnşallah daha güzel şeyler yapacak. Ben şahsen destek vereceğim. Genç hakemlerin hatalı kararlarına da ağzımı dahi açmayacağım. Kasıt varsa o ayrı tabi. Yeni, temiz sayfa açıldı. Temiz şeyler olmasını diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz