Futbol

"Takımımıza fazlasıyla güveniyorum"

23 Temmuz 2015 Perşembe 09:09 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2015 Perşembe 09:15

Pereira "Bizi bekleyen bir sonraki karşılaşma için hazır olduğumuzu gösterdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Afyon Summer Futbol Fest 2015 turnuvasında 3-1 kazandıkları Olympique Marsilya maçıyla ilgili, "Bizi bekleyen bir sonraki karşılaşma için hazır olduğumuzu gösterdik" dedi.

Pereira, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, organizasyon kapsamında dün Olympiakos bu akşam da Olympique Marsilya ile karşılaştıklarını hatırlattı.

Güçlü rakipler karşısında iki gün üst üste maç oynadıklarını belirten Pereira, "Takımımdan bundan daha iyisini bekleyemezdim. Çok mutluyum. Son derece agresif bir takım halinde oynadık. Bizi bekleyen bir sonraki karşılaşma için hazır olduğumuzu gösterdik" diye konuştu.

Hazırlık maçlarında savunma sorunu yaşadıklarının belirtilmesi üzerine Portekizli teknik adam, "Futbolda takım halinde savunma ve hücum ediliyor. Futbol takım halinde oynanan bir oyundur. Biz de takım halinde hücum edip, savunma yapıyoruz. Dünden bugüne iyi olduğumuzu düşünüyorum. Böyle bir rakibe karşı kazanmak çok önemliydi. Takımın genel performansından memnunum" ifadelerini kullandı.

"Takımımıza fazlasıyla güveniyorum"

Pereira, yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirterek, ilk resmi maça kadar iyi bir seviyeye ulaşacaklarını söyledi.

Duygusal bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan deneyimli teknik direktör, şöyle devam etti:

"Şu an bir günlük dinlenmeye ihtiyacım var. Yarın dinlenip sonra yeniden bir maça çıkabilirim. Duygusal biriyim. Sanki maçları ben oynuyormuşum gibi yaşıyorum. Tüm takım halinde ancak 3 hafta çalışabildik. Bu sürede takım güven kazandı. Takımımıza fazlasıyla güveniyorum. Bu şekilde devam ettirmek zorundayız. Şu an takım ruhunu yakalama yolunda ilerliyoruz. Herkes net hedef koymuş durumda. İlk resmi maça kadar iyi seviyeye geleceğimizi düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz