Futbol

Talisca Süper Kupa finalinde yok!

05 Ağustos 2017 Cumartesi 00:02 - Son Güncelleme 05 Ağustos 2017 Cumartesi 00:41

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Talisca, lisansı çıkmadığı için Konyaspor ile yapılacak olan Süper Kupa finalinde takımda yer alamayacak. 

Talisca'nın lisansının çıkmamasının sebebi ise Beşiktaş'ın Benfica'ya 2 milyon avroluk ödemeyi yapmaması... Bunu gerekçe gösteren Portekiz ekibinin, Talisca'yı geri çağırdığı belirtildi. Siyah beyazlılar ise konuyu FIFA'ya taşıyabilir. 

Beşiktaş, geçen yıl Talisca'yı 2 milyon avro bedelle 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına kadrosuna katmıştı. Benfica ile yapılan anlaşmaya göre 25 milyon avro teklif gelmesi halinde Beşiktaş'a 5 gün süre verilecek. Eğer kulüp bu süre içinde oyuncuyu transfer etmezse başka bir kulübe satılabilecekti. Ayrıca siyah beyazlı kulüpte birinci yılını dolduran Talisca'nın 30 Nisan'a kadar satılması gerekiyordu. Fakat bu süre geçildiği için Brezilyalı yıldızın sözleşmedeki ikinci yılı devreye girdi ve oyuncu bir yıl daha Türkiye'de kalacaktı.

İddiaya göre Benfica'nın gerekli evrakları göndermemesinin sebebi oyuncuya 25 milyon avro üzerinde bir teklifin gelmiş olması. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz