Futbol

Taraftar sahaya girip Uğurcan ile öz çekim yaptı

06 Mayıs 2019 Pazartesi 23:38 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2019 Pazartesi 23:53

Trabzonspor Kayserispor maçında bir taraftar maç oynandığı esnada sahaya girerek kaleci Uğurcan'a sarılarak fotoğraf çekildi.

Trabzonspor Kayserispor maçında ilginç anlar yaşandı. Trabzonspor'lu bir taraftar sahaya girerek Uğurcan Çakır'la öz çekim yaptı.

Karşılaşmanın 40. dakikasında oyunun durduğu sırada güney kale arkasından bir taraftar sahaya girerek, kaleci Uğurcan Çakır'a sarıldı.

Oyuncuyla öz çekim yapan taraftar, daha sonra güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sahadan çıkarıldı. Taraftarlar, sahaya giren genç taraftarın bu eylemine bir süre yoğun tepki gösterdi.

"Abi selfi çekilebilir miyiz dedi"

Trabzonspor'un başaralı kalecisi Uğurcan Çakır, sahaya giren taraftarın kendisiyle selfi çekilmek istediğini belirterek, çok şaşırdığını ama herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır 4-2 kazandıkları İstakbal Mobelya Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sahaya giren taraftarın kendisiyle selfi çekilmek istediğini belirterek, "Ben görmemiştim maçı izliyordum arkadan gelince birden irkildim. Abi selfi çekilebilir miyiz dedi. O sıra rakip takımın kalecisi sakattı. Ben de olur dedim sıkıntı yok. Sonra görevliler geldi. Sıkıntı yok dedim gidebilir ama sonradan bir tartışma oldu ama tam göremedim" dedi.

Maçta çok git gelin olduğunu belirten Uğurcan Çakır, "Rakip takımın da pozisyonları vardı. Bugün galip geldiğimiz için mutluyuz. Bazen böyle kötü oynayarak da galip gelmek önemli. Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledik ama önümüzde Konyaspor ve Beşiktaş maçları var. Final maçları bunlar, Beşiktaş'ın önüne geçme şansımız da var. İnşallah böyle de olur" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: AA,İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz