Futbol

Tercihi Gaziantepspor oldu

29 Ocak 2014 Çarşamba 18:25 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 18:35

Galatasaraylı Dany Nounkeu, Real Betis yerine Gaziantepspor'u tercih etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Dany Nounkeu'nun, Real Betis'ten gelen teklifi geri çevirdiği belirtildi.

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, yaptığı açıklamada, İspanyol kulübünün Galatasaray'da forma giyen defans oyuncusu Dany ile görüşme yaptığını ancak oyuncunun Gaziantepspor'u tercih ettiğini bildirdi.

Dany ile her konuda anlaşıldığını ve yarın Gaziantep'e geleceğini belirten Kızıl, "Dany, daha önce de kulübümüzün formasını giyen bir futbolcu. La Liga takımlarından Real Betis Dany ile görüştü ancak oyuncu Gaziantepspor'u tercih etti. Bu da takımımız adına güzel bir gelişme oldu" dedi.

Armindo Bruma'nın kiralanmasıyla gündeme gelen "etik" konusuna da değinen Kızıl, bu transferi iki kulübün dayanışması olarak gördüklerini söyledi. Bruma transferinde etiğe aykırı somut bir şeyin olmadığına dikkati çeken Kızıl, şunları kaydetti:

"Futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiraladık, inşallah en kısa zamanda iyileşir ve takımımıza katkı sağlar. Biz, bütün kulüplerle dayanışma içinde olan bir takımız, bu transferi de iki kulübün dayanışması olarak görüyoruz. Ülkemizde yabancı sınırlaması var, bundan dolayı bazı kulüplerimiz bazen büyük zarar görüyor. Dayanışma bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Transferde art niyet yoktur, iki kulübün dayanışmasıdır. Mücadele sahada olur, bunu da geçen hafta çok güzel bir şekilde yaptık."

İLGİLİ HABERLER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz