Futbol

Terim tazminatını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı

21 Mart 2019 Perşembe 12:27 - Son Güncelleme 21 Mart 2019 Perşembe 14:52

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF'den alacağı tazminatın Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den anlamlı davranış. Deneyimli teknik adamın avukatı, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kazandıkları tazminatın tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladıklarını açıkladı.

A Milli Takım'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve Türkiye Futbol Federasyonu ile yaşadığı tazminat davasıyla uzun süre gündemden düşmeyen Fatih Terim cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Tecrübeli teknik adamın avukatı Rezan Epözdemir, Futbol Federasyonu'ndan alacakları tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladıklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Epözdemir, "Fatih Terim, yargılama sürecinin başında 'hükmedilecek olan asıl alacak ve faizin tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamak istediğini söylemişti" dedi.

O günlerde adil yargılamayı etkilememek için bunu hayata geçirmediklerini belirten Rezan Epözdemir, Hem Türkiye Futbol Federasyonuna hem de Çocuk Esirgeme Kurumuna ihtarname gönderdiklerini kaydetti.

Fatih Terim'in avukatı, "An itibariyle yargılama harç ve masrafları hariç 6 milyon lira kadar tutuyor. Ama bizim davamızın konusu 13 milyon lira. Rakam ne olursa olsun, biz tamamını Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlamış olduk, hukuki mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini de kullandı.

Hatırlanacağı gibi mahkeme Futbol Federasyonu'nun Terim'e 6 milyon lira tazminat ödemesine hükmetmiş ancak Terim'in avukatı miktarın az olduğu için, TFF ise kararın kaldırılması için davayı Yargıtay'a taşımıştı.

Kaynak: TRTSPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz