Futbol

Terim'e 2 yıllık yeni sözleşme teklif edilecek

16 Ekim 2018 Salı 11:51 - Son Güncelleme 16 Ekim 2018 Salı 12:06

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Teknik Direktör Fatih Terim'e 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif edeceklerini söyledi.

Galatasaray'a 7 şampiyonluk kazandıran ve 8'incisi için yoğun mesai harcayan Fatih Terim'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Tecrübeli çalıştırıcının gelecek sezon göreve devam edip etmeyeceği henüz netleşmezken, başkan Mustafa Cengiz görevde kaldığı sürece Fatih Terim'le çalışmak istiyor.

Mayıs ayında 3 yıllığına Galatasaray başkanı seçilen Cengiz ve yönetim kurulu, 2021 Mayıs'a kadar görev yapacak. Cengiz, en az 2 yıl daha Fatih Terim'le çalışmak istediklerini açıkladı.

Hürriyet Gazetesine konuşan Galatasaray Başkanı Cengiz, "Fatih Terim'le çalışmaktan mutluyuz. Henüz oturup imzaları atmadık ancak şurası net, hoca da tamam, biz de tamamız. Görev süremin biteceği 2021 Mayıs'a dek Terim'le devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'in kısa süre içinde Terim'le masaya oturarak yeni sözleşme teklif etmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın başında 410 resmi maça çıkan Fatih Terim 254 galibiyet elde etti. 86 maçta eşitliği bozamayan sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 70 mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam yönetiminde toplam 17 kupa kazandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz