Futbol

TFF'den Beşiktaş'a ret

26 Eylül 2018 Çarşamba 11:06 - Son Güncelleme 26 Eylül 2018 Çarşamba 11:12

Federasyon'dan Beşiktaş'a iyi haber gelmedi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın Kayserispor maçını Kadir Has Stadı'nda oynamak için yaptığı başvuruyu reddetti.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş - Kayserispor maçı Vodafone Park'ta oynanacak.

Siyah - Beyazlılar, Vodafone Park'taki zemin sorunu nedeniyle mücadelenin Kayseri'de oynanması için başvuruda bulunmuştu.

İnternet sitesinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kayserispor kulübü, Beşiktaş tarafından yapılan başvurunun Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmediğini duyurdu.

İki takım arasındaki karşılaşma normal programda yer aldığı gibi Cumartesi günü, saat 19'da Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş, Vodafone Park'taki zemin sorununu kalıcı olarak çözmek istiyor. Bunun için harekete geçen Siyah - Beyazlılar, Kayserispor maçının hemen ardından Vodafone Park'ı bakıma alarak çim güçlendirmesi yapacak.

Böylece zeminin 25 Ekim'de iç sahada oynanacak Genk maçına kadar eski haline gelmesi sağlanacak. Kartal, Kayserispor maçından sonra üst üste 3 deplasman maçına çıkacak.

Hem arka arkaya oynanacak deplasman maçları, hem de milli maç için verilecek ara nedeniyle yaklaşık bir aylık bir süre boyunca Vodafone Park'ta maç yapılmayacak. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz