Futbol

Tolga pankartı öptü, gözleri yaşarttı!

15 Aralık 2013 Pazar 19:32 - Son Güncelleme 16 Aralık 2013 Pazartesi 00:52

Kasımpaşa-Beşiktaş maçından notlar...

Annesi Melek Zengin'i kaybeden Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, izinli olmasına rağmen kendi isteğiyle Kasımpaşa karşısında forma giydi.

Trabzon'da annesini toprağa veren ve dün akşam İstanbul'a gelen Tolga, Kasımpaşa maçında takımdaki yerini aldı.

Tolga Zengin'in ısınmak için sahaya çıkmasıyla, iki takım taraftarları da milli kaleciyi ayakta alkışlayarak teselli etti.

Tolga, elini kalbine götürerek Kasımpaşa taraftarlarını selamladı. Beşiktaş taraftarları ise Tolga'yı tribünlere çağırdı. Tribünlerde Tolga için "Melek annemiz öldü, annesiz kaldık", "Bir melek vardı gönlü zengin, başın sağ olsun Tolga Zengin", "Bütün Çarşı annesiz kaldı" pankartları açıldı. Tolga da Beşiktaş tribünü önünde yer alan ve üstünde annesinin fotoğrafı da yer alan pankartın önüne gidip, annesinin fotoğrafını öptü ve taraftarlara teşekkür etti. Tolga'nın bu sırada oldukça duygulandığı gözlendi. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesinde "Melek anne ölmedi kalbimizde yaşıyor" diye tezahüratta bulundu.

Kasımpaşa tribünleri de "Başın sağolsun Tolga Zengin, acın acımızdır" yazılı pankart açtı. Lacivert-beyazlı taraftarlar ayrıca Tolga'yı tribünlere çağırdı. Milli kaleci de tribünleri eliyle selamladı.

Kasımpaşalı futbolcular da sahaya "Başın sağolsun Tolga" yazılı pankartla çıktı.

Etiketler : Tolga Zengin
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz