Futbol

Tolga Zengin'den sert tepki

14 Mart 2016 Pazartesi 18:41 - Son Güncelleme 14 Mart 2016 Pazartesi 16:44

"Canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes bunun hesabını verecek"

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısına tepki gösterdi.

Tolga Zengin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un saldırıda kaybettiği babası Kemal Bulut'u yarın toprağa vereceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Umut kardeşim doğum gününde babasını toprağa verecek. Bin bir zorlukla, güçlükle, emekle onu büyütüp, yetiştirip topluma kazandıran babasını. Terör insan ayrımı yapmıyor, sen, ben fark etmiyor. Sadece Umut'un hikayesi değil, onlarca, yüzlerce masum insanın böyle hikayesi var. Kemal amca, Peri, Dorukhan, Ozancan, Mehmet Emre ve diğerleri... Kimi kendini yetiştiren anne, babasını, kimi yetiştirip güzel bir hayat düşlediği oğlunu, kızını, kardeşini kaybediyor. Allah'ım sabır ver."

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Tolga, "Teröre bir şekilde destek olan, terör örgütlerinden beslenen, teröristle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ise sosyal medya hesabında, "Başın sağolsun Umut Bulut. Allah sabır versin, Allah mekanını cennet etsin. Yarın doğum günü olan Umut Bulut babasını toprağa verecek. Ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Allah saldırıda ölenlerin ailelerine sabır versin" ifadelerini paylaştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz