Futbol

Tolgay Arslan: "FIFA olmazsa CAS'a gideceğiz"

06 Kasım 2017 Pazartesi 00:28 - Son Güncelleme 06 Kasım 2017 Pazartesi 04:06

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, "Milli Takımda olacağıma eminim. Sabretmek lazım. FIFA'da sıramı bekliyorum. FIFA olmazsa CAS'a gideceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan, "İlk 15-20 dakika oyunumuzu sahaya yansıtamadık. 3 puanı hak ettik, çok poziyona girdik. Göztepe'yi de tebrik ediyorum çok güçlü bir takım ve zorlu bir deplasman. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum bizi burada desteklediler. Bir oyuncu sürekli oynarsa performans olarak yüzde 100'üne yaklaşıyor. Hocamıza teşekkür ediyorum. Hocama dün, 'Çok fazla oynamak istiyorum' dedim. O da sağolsun görevi bana verdi. Ben görev adamıyım takımım için savaşırım. Ön taraftaki arkadaşlarımız işini yapsın ben konuşulmasam da olur... Milli ara var. Sonra cuma günü Akhisar'a karşı oynayacağız. Hedefimiz tabiki 3 puan" diye konuştu.

Tolgay, A Milli Futbol Takımı'nda forma giyip giymeyeceği hakkında ise şunları söyledi:

"Milli Takımda olacağını eminim. Sabretmek lazım. FIFA'da sıramı bekliyorum. FIFA olmazsa CAS'a gideceğiz. Bir kaç örnek var. Çok umutluyum o konuda. Lucescu hoca sağolsun ilgileniyor. Sabırlı olmam gerekiyor ama Avrupa Şampiyonası'nda hoca eğer çağırırsa beni görürüz. Federasyon'dan bir kişi beni aradı. Onlar da beni istiyor. Ben de onu istiyorum."


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz