Futbol

Tolgay Arslan İtalya'da mutlu

10 Ekim 2020 Cumartesi 17:09 - Son Güncelleme 10 Ekim 2020 Cumartesi 17:20  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe'den ayrılıp Serie A ekiplerinden Udinese ile anlaşan Tolgay Arslan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki futbolcu, "İtalya'da dünyanın en iyi futbolcularına karşı oynayacağım için mutluyum" dedi.

Fenerbahçe'den Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan, Fanatik gazetesine konuştu...

İtalya'da oynayacağı için mutlu olduğunu söyleyen Arslan, "Dünyanın en iyi oyuncularıyla karşılaşacağım. Burada kendimi çok geliştireceğime inanıyorum" dedi.

"Seri A'da sert ve disiplinli bir futbol anlayışı var" diyen 30 yaşındaki isim, "İtalyan futbolu Almanya ile Türkiye karışımı diyebilirim" ifadesini kullandı.

Beşiktaş ile kazandığı ikinci şampiyonluğa da değinen tecrübeli oyuncu, "O sezon gerçek Tolgay’ı tam anlamıyla gösterebildiğimi düşünüyorum" diye vurguladı.

Basınla yıldızının bir türlü barışmadığının da altını çizen Tolgay Arslan, "Türkiye’de spor medyası, olaylara çok fazla müdahale ediyor” diye belirtti.

Yıldız orta saha, Beşiktaş'tan ayrılık süreci hakkında da açıklamalarda bulundu. "O dönem benim de hatalarım oldu" diyen Arslan, "Bu ayrılık, yanlışları ve doğrularıyla bana çok şey öğretti."  ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan, Türkçesi iyi olmadığı için asıl demek istediklerimi insanlara anlatamadığını da sözlerine ekledi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz