Futbol

Torku Konya'dan F.Bahçe maçı yorumu

08 Ekim 2014 Çarşamba 14:42 - Son Güncelleme 08 Ekim 2014 Çarşamba 14:45

Baydar, Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, İstanbul Başakşehir ile sahalarında oynayacakları maça hazır bir şekilde çıkmak istediklerini söyledi.

Baydar, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe karşılaşmasında ilk yarıda başa baş bir mücadelenin olduğunu, ikinci yarıda ise üstünlüğü kuran taraf olduklarını dile getiren Baydar, "Oyuna iyi başladık. Rakibe gol pozisyonu vermedik. Ancak faul olmayan bir pozisyonda duran toptan kalemizde golü gördük" dedi.

Baydar, ilk yarının uzatma dakikalarında Bekir İrtegün'ün, Dimitar Rangelov'a yaptığı faul sonrasında gördüğü kırmızı kartın son derece haklı olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Televizyondan dikkatle bakıldığında o pozisyonda başka kırmızı kartların da çıkması gerekiyordu. Ancak hakem cesur davranamadı. 1 kişi fazla oynamanın avantajıyla başladığımız ikinci yarının ilk dakikalarında yediğimiz golle yeniden mağlup duruma düştük. Sonrasında ise oyunun tüm kontrolünü elinde tutan, pozisyonlar bulan takım olmamıza rağmen golü bulamadık ve kaybettik. Bizi üzen bir başka nokta ise kalecimiz Kaya Tarakçı'nın, yenilginin tek sorumlusu olarak gösterilmesi. Futbol takım oyunu. Herkesin bu yenilgide payı var. Yenilgiyi bir tek isme bağlamak yanlış olur. Herkes hata yapabilir. Fenerbahçe maçından gereken dersleri çıkartmalıyız."

"Sakat oyuncularımızın iyileşmesi önemli"

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın takıma iyi geleceğini vurgulayan Baydar, "Sakat oyuncularımızın iyileşmesi ve takımla çalışmalara başlayacak olması önemli. Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, İstanbul Başakşehir ile sahamızda oynayacağımız maça hazır şekilde çıkmak istiyoruz. Oyuncularımız taraftarımızın desteğiyle İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek, 3 maç aradan sonra galibiyet sevincini bize yaşatacaklar" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz