Futbol

Torku Konyaspor'da yüzler gülüyor

28 Nisan 2014 Pazartesi 14:26 - Son Güncelleme 28 Nisan 2014 Pazartesi 14:31

Akhidar karşısında önemli bir galibiyet alan Torku Konya'da moraller yerinde...

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u yenerek alt sıralardan uzaklaşma adına önemli bir galibiyet alan Torku Konyaspor'da yüzler gülüyor.

Spor Toto Süper Lig'de Akhidar Belediyespor'u farklı yenerek önemli bir galibiyete imza atan Torku Konyaspor'da moraller yerinde.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Akhisar Belediyespor maçına takım ve camia olarak iyi hazırlandıklarını, bunun da meyvesini aldıklarını belirtti. Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcuların iyi kenetlendiklerini anlatan Şan, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Bu galibiyetle biraz da olsa rahatladıklarını ifade eden Şan, "Güzel, futbolun meyvesinin bol olduğu bir galibiyet oldu. Bunlar ligde alınabilecek skorlar. Rakibin 10 kişi olması işimizi kolaylaştırdı ancak 11'e 11 oynanan bölümde de takımımız çok iyiydi. Güzel bir galibiyet aldık. Takımımız ideal kadrosuyla, öndeki dörtlüsüyle maçlara çıkınca ne gol yollarında ne de defansta sıkıntı yaşıyoruz" diye konuştu. 

Maçta 3 gol atan Gekas'ın eski takımına karşı çok saygılı davrandığını anlatan Şan, bunun çok normal olduğunu, Gekas'a yakıştığını aktardı. Galibiyette yeşil-beyazlı taraftarların büyük payı olduğunu anlatan Şan, "Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Son dakikaya kadar destek verdiler. Ayrıca eski kaptanımız, Akhisar'ın başarılı hocası Hamza Hamzaoğlu'nu da bağırlarına bastılar. Bu da Konyaspor taraftarına yakıştı" dedi.

Şan, sahadaki tek olumsuzluğun maç sırasında yaşanan elektrik kesintisi olduğunu, 7 Mayıs'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde böyle durumların yaşanmaması için girişimlerde bulunduklarını dile getirdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz