Futbol

Toroğlu'ndan Bruma ve Sabri yorumu

07 Aralık 2014 Pazar 01:01 - Son Güncelleme 07 Aralık 2014 Pazar 01:22

"Bruma'nın oynatılmaması teknik direktör hatası olur. Sabri yine ince işlere..."

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası"nda Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçı da masaya yatırıldı.

"Oynatılmıyorsa teknik direktör hatası olur"

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı karşılamada sergilediği oyunla göz dolduran Bruma'ya dikkat çeken eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Galatasaray ilk yarıda bayağı farklı ve iyi oynadı. İkinci yarıda ise eskiye döndü. Bruma çok etkili oynadı. Bruma, yüzde 100 oynatılmalı. Oynatılmaması teknik direktörlük hatası olur. Bruma'nın oynatılması lazım" diye konuştu.

"Sabri, Bruma'ya özeniyor"

Toroğlu, Sabri Sarıoğlu'nu ise eleştirerek, "Sabri yine ince işlere başlamış. Bruma'ya özeniyor ama dağlara taşlara vuruyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı futbolcuların Hamza Hamzaoğlu sonrası üst üste alınan galibiyetlerle rahatladığını ifade eden Toroğlu, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındak oynanacak dev maça dikkat çekti. Toroğlu, "Beşiktaş, Trabzonspor'u yenerse ilk yarıyı lider bitirir. Trabzonspor kazanırsa zirveye biraz daha yaklaşır ve sezon sonuna kadar şampiyonluğa oynar" dedi.

Sergen Yalçın: "G.Saray'ın şampiyon olması Hamzaoğlu'nu çok farklı yerlere götürür"

Sergen Yalçın ise "Hamza Hamzaoğlu'nun gelişi ile ne değişti?" sorusuna, "Moral olarak takımı iyi etkiledi. Galatasaray'ın şampiyon olması Hamza Hoca'yı çok farklı yerlere götürür. Ancak Arena'da oynan maç Akhisar Belediyespor maçı. Ne kadar kötü oynayabilirsin ki? Akhisar ile oynuyorsun. Hamzaoğlu iyi başladı. Kadrodan bazı ayıklamalar yapması lazım" cevabını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz