Futbol

Trabzon'da Adana Demir maçı sonrası büyük coşku

24 Nisan 2022 Pazar 01:08 - Son Güncelleme 24 Nisan 2022 Pazar 01:21  |  Kaynak : AA

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 yenen lider Trabzonspor'u şampiyonluk heyecanı sardı. Bordo-mavili ekibin taraftarları galibiyeti meydanlarda kutladı, futbolcular ise havalimanında kolbastı oynadı.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 yenerek, ligde puanını 76'ya yükselttiği maçın ardından bordo-mavili taraftarlar, kent meydanında "şampiyonluk" sloganlarıyla takımlarına destek oldu.

Trabzonspor'un, Süper Lig'in 34'ncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı maç sonrası bir araya gelen bordo-mavili taraftarlar, kent meydanında toplandı.

Sloganlar eşliğinde, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda toplanarak takımlarına destek olan ve hep bir ağızdan "Bu sene sensin şampiyon", "O sene bu sene" tezahüratlarında bulunarak, meşaleler yakan taraftarlar horon ve kolbastı oynadı.

Karadenizli sanatçı Sinan Yılmaz da sahne alarak konser verdi. Bazı taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturarak galibiyeti kutladı.

Trabzonspor'dan kolbastılı kutlama paylaşımı

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet alan lider Trabzonspor'un oyuncuları, bu başarıyı Adana Havalimanı'nda kolbastı oynayarak kutladı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımda, oyuncuların Adana Havalimanı'nda uçak önünde kolbastı oynadığı anlara yer verildi.

Trabzonsporlu oyuncuların kolbastı oyununa, Yunan futbolcular Anastasios Bakasetas ile Manolis Siopis de eşlik etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz