Futbol

Trabzon'da Volkan sevinci!

11 Eylül 2014 Perşembe 10:44 - Son Güncelleme 11 Eylül 2014 Perşembe 10:45

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Pazar günü sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında her zamankinden daha iddialı olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un bu sezon kurduğu kadroyla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirten Aslan, "Biz makus talihimizi yıkmak istiyoruz. Gerçekten iyi bir takımımız var ve eksik oyuncular mazeret olamaz. Hocalarımız maça odaklandı, futbolcularımızı motive etti. Taraftarlarımız onlara bir şans tanısın. Bize destek olsun, başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Geçen sezonki olayların tekrarlanmasını istemediklerini anlatan Aslan, şöyle konuştu: "Maçın durduğu her an, rakip takımın lehinedir. Taraftarımızın attığı her yabancı cisim rakip takıma, yapılan her güzel tezahürat bize yarıyor. Yüksek tonda, sadece bizim takımı motive edecek tezahürat istiyoruz."

Volkan Demirel'in geçen sene gol atıldıktan sonra yaptığı hareketin affedilemez olduğunu da belirten Aslan, "Volkan'ın olmaması bizim için avantaj. Tahrik açısından değil, sonuçta iyi futbolcu. Volkan da olsa başkası da olsa biz o maçı alacağız" dedi.

Etiketler : Trabzonvolkan
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz