Futbol

Trabzonspor antrenmanında gerginlik

07 Mart 2018 Çarşamba 20:03 - Son Güncelleme 07 Mart 2018 Çarşamba 20:08

Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarına başlayan Trabzonspor’da forvet oyuncusu Burak Yılmaz ile yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak arasında tartışma yaşandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Esteban, Castillo, Durica ve izinli olan Uğur katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Abdülkadir, N’Doye ve Rodallega’nın ise salonda çalıştığı belirtildi.

Burak ile Albayrak tartıştı

Antrenman öncesi, yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak ile forvet oyuncusu Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Burak Yılmaz’ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdikten sonra antrenman başladı. Daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ı yanına çağırdı ve saha içerisinde kendisiyle görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında yardımcı antrenör Bülent Albayrak’ı yanına çağıran Çalımbay, iki isimden görüşmelerini ve sorunu çözmelerini istedi. Kısa süre konuşan ikili, daha sonra sarılarak basın mensuplarına görüntü verdi ve olay tatlıya bağlandı.

Bero tamamlayamadı

Bu arada bordo-mavili takımda antrenman sırasında sakatlanan Bero da çalışmayı yarıda bırakarak salona gitti. Trabzonspor antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Antrenmanı asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz