Futbol

Trabzonspor eksik çalıştı

20 Kasım 2013 Çarşamba 15:20 - Son Güncelleme 20 Kasım 2013 Çarşamba 15:23

Bordo-Mavililer, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli oyuncular Zeki Ayvaz, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Bamba, Janko, sakatlıkları bulunan Yusuf Erdoğan ve Emre Güral katılmadı. Milli oyuncuların bugün Trabzon'da olacakları ve yarınki çalışmada yer alacakları bildirildi.

10 Kasım'da Gençlerbirliği maçının ardından kendilerine izin verilen yıldız oyuncular Florent Malouda ve Jose Bosingwa, 10 gün sonra birlikte antrenmana çıktı. Trabzon'a gelen Bosingwa, dünkü idmanda da yer alan Malouda ile antrenmanda yer aldı. Bosingwa, teknik direktör Mustafa Akçay ve antrenör Hami Mandıralı ile antrenman öncesi sarılarak, hasret giderdi.

Akçay'dan idmana geç çıkan oyunculara uyarı

Bordo-mavili takımın antrenman sahasına Alanzinho, Malouda ve Colman geç gelince teknik direktör Akçay'ın tepkisiyle karşılaştılar.

Akçay, oyunculara "Antrenmana zamanında hatta 5 dakika önce çıkın. Kimsenin takım arkadaşlarına saygısızlık yapmaya hakkı yok" ifadelerini kullandı.

Malouda'dan karete vuruşu

Antrenman sırasında oyuncular sıçrayarak takım arkadaşının eliyle yüksekte tuttuğu topa ayaklarıyla vurmaya çalıştı. Bu sırada Malouda, karate sporcularını aratmayacak vuruşlar yaptı.

Giray Kaçar'ın tuttuğu topa uçarak tekme vurmaya çalışan Malouda, karetecilerin çıkardığı sesler gibi de ses çıkararak neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Kondisyona yönelik hareketlerin ardından bordo-mavili takım, çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz