Futbol

Trabzonspor-Eskişehirspor maçının sonrası

24 Kasım 2013 Pazar 21:53 - Son Güncelleme 24 Kasım 2013 Pazar 21:59

Teknik adamlar 90 dakikayı değerlendirdi.

Trabzonspor'un Eskişehirspor'u 1-0 yendiği maç sonrası teknik adamlar karşılaşmayı yorumladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, takım halinde iyi mücadele ettiklerini ve bunun sonucunu aldıklarını söyledi.

Akçay, müsabakanın ilk yarısı ve ikinci yarısında farklı bir görüntü çizdiklerini belirterek, "Stratejik açısından önemli bir müsabakaydı. Rakibimiz üstümüzdeydi. Evimizde üst üste 3 maç oynayacağız, bunların ilkiydi. Üzerimize çok kalabalık gelen ve risk alan bir ekiple oynayacaktık. İlk yarı çok fazla çok top kaybettiğimiz için rakibimiz daha üstün göründü. İkinci yarı bunu biraz engelleyip yardımlaşmayı da ekleyince maçı dengeledik ve golü bulduk." dedi.

Takım halinde iyi mücadele ettiklerini anlatan Akçay, "Bütün oyuncularımız kazanmada etkin rol oynadılar ama kalecimiz Onur'un hakkını da vermek gerekiyor. O ayrı bir mücadele verdi." ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyun olarak çok iyi oynadıkları bir müsabakada defansın bir zafiyetinin kendilerini pahalıya malolduğunu söyledi.

Sağlam, oyundan, oyuncuların mücadelesinden, takım disiplininden, takım savunmasından memnun olduğunu belirtti.

İlk devrenin tamamen kendilerinin kontrolünde geçtiğini anlatan Sağlam, "Direkten dönen topumuz var. İkinci yarıya da iyi başladım. Oyunun gidişatında bir puana üzüleceğiniz maçtan maalesef puansız dönüyoruz. Bu kadar iyi oyun içerisinde defansımızın bir zafiyeti bize pahalıya mal oldu." dedi.

Skor üretme adına eksikleri olduğunu söyleyen Sağlam, bunu gidermek için çalışacaklarını kaydetti.

Sağlam, skor hariç herşeyin kendileri adına güzel olduğunu, Trabzon'dan kazanamadan dönmelerinin kendilerini üzdüğünü sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz