Futbol

Trabzonspor: "Yarım saatlik fark manidar"

28 Mart 2017 Salı 16:51 - Son Güncelleme 28 Mart 2017 Salı 17:05

Trabzonspor, FIFA'ya gidiyor. "CAS kararı moralimizi bozdu evet ama bu beklenmedik bir karar değildi. Şimdi de FIFA'ya gideceğiz" diyen Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Yargıtay'ın beraat mütealası ile CAS'ın açıklamasının arasındaki yarım saatlik farkı ise manidar bulduklarını belirtti.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Trabzonspor'un başvurusunu reddetmesi, bordo-mavili camiada moralleri bozdu.

Özellikle son bir haftatır medyada ve camiada seslendirilen, "CAS Trabzonspor'u haklı bulacak ve TFF'den kupayı Trabzonspor'a vermesini isteyecek" şeklindeki algının aksi yönünde bir karar çıkması, Trabzonspor'da şaşkınlığa neden oldu.

Önce resmi siteden açıklama yapan Karadeniz ekibinde, Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ise TRT'ye konuştu. Bülbüloğlu, "CAS kararı moralimizi bozdu evet ama bu beklenmedik bir karar değildi. Olasılıklardan biriydi ve CAS da bunu seçti " dedi.

Önder Bülbüloğlu, "Biz CAS'a 'şike yapıldı ya da yapılmadı' şeklinde itiraz etmedik. Hatta orada bunun konusu bile olmadı. Fenerbahçe de bu konuya girmedi. Biz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun gereken cezaları vermediği gerekçesiyle CAS'a başvuruda bulunduk" şeklinde konuştu.

"Yargıtay'ın mütealasından yarım saat sonra CAS'tan açıklama gelmesi manidar"

Trabzonsporlu yönetici, Yargıtay'ın beraat mütealası ile CAS'ın açıklamasının arasındaki yarım saatlik farkı ise manidar bulduklarını belirterek, "Bundan sonrasını da planlamıştık ve bu plan doğrultusunda ilerleyeceğiz. En kısa zamanda yönetim ve hukukçularla bir araya geleceğiz. FIFA'ya gitmeden önce İsviçre Federal Mahkemesine gidip gitmemeyi kararlaştıracağız" ifadelerini kullandı.

"Şayet Fenerbahçe'ye bu dava adı altında kumpas yapmışlarsa..."

Bülbüloğlu, bu davanın kendilerinin haklı davası olduğunu ve işin diğer yanıyla ilgilenmediklerine dikkat çekerek, şayet Fenerbahçe'ye bu dava adı altında kumpas yapmışlarsa da ona diyecekleri bir şeyin olmadığını ancak olayın sportif yanında haklarını hep arayacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz