Futbol

Trabzonspor'a Cezayirli golcü

06 Haziran 2014 Cuma 13:47 - Son Güncelleme 06 Haziran 2014 Cuma 14:00

Halilhodzic'in Cezayirli golcüyü takımında görmek istediği öne sürüldü.

Teknik direktör sorununu Halilhodzic ile çözecek olan Trabzonspor, Boşnak teknik adamın çalıştırdığı Cezayir Milli takımından forvet oyuncusu İslam Slimani'yi de gündemine aldı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Teknik direktörümüz şu anda çalışıyor. Bazı nedenlerden dolayı açıklamıyoruz" dediği teknik adamın Cezayir Milli Takımını çalıştıran Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic olduğu iddia edildi. Halilhodzic ile kesin olarak anlaşılması durumunda bordo mavililerin, Cezayir Milli takımının 25 yaşındaki forveti İslam Slimani'yi transfer etmek için çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Sporting Lizbon'da oynayan İslam Slimani'nin bonservis bedelinin de uygun olduğu, bu nedenle transfer edilme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

İMZALAR BASIN OLMADAN ATILDI

Trabzonspor'un Elazığspor'dan transfer ettiği Serdar Gürler, Deniz Yılmaz ve AFC Ajax'dan bedelsiz olarak transfer olan Serhat Çakmak için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni yapıldı. Kulübün aldığı kararla basına haber verilmeden yapılan imza töreni öncesi üç futbolcu sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından ise 3 futbolcu hiçbir açıklama yapmadan üçer yıllık sözleşme imzaladı.

ÖMER BAYRAM İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Bordo mavili takımın yerli transfer gündeminde yer alan Ömer Bayram için Kayserispor kulübü ile temaslar sürüyor. İlk görüşmede yüksek bir bonservis bedeli talep eden Kayserispor kulübü, oyuncunun da gitme konusunda ısrarlı olmasının ardından fiyatta indirime gitti. Yapılacak olan son görüşmelerin ardından Ömer Bayram'ın gelecek sezon bordo mavili formayı giymesi bekleniyor. Bordo mavililer Ömer dışında Turgut Doğan Şahin için de girişimlerini sürdürüyor.

DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz