Futbol

Trabzonspor'dan bir bomba daha!

10 Ağustos 2014 Pazar 13:38 - Son Güncelleme 10 Ağustos 2014 Pazar 13:43

Trabzonspor, Mehmet Ekici’nin transferinde de sona yaklaştı.

Trabzonspor, Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’nin transferinde de sona yaklaştı.

Bir süredir bu transfer için görüşmelerini gizli olarak yürüten Trabzonsporlu kurmayların, oyuncuyla birçok konuda anlaşmaya vardığı, Werder Bremen kulübü ile de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Orta sahada fazla yerli alternatif oyuncusu bulunmayan bordo-mavililerin, bu takviyenin ardından bir yerli ve bir yabancı oyuncu transferi daha gerçekleştirerek transfer çalışmalarına son vermek istediği öğrenildi.

SEFA İLE SAĞ KANATTAKİ OYUNCU SAYISI ÜÇ OLDU
Trabzonspor’un Kayserispor’dan 3 milyon 500 Bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Sefa Yılmaz’ın ardından orta sahanın sağında oynayacak futbolcu sayısı 3 oldu.

Daha önce bu mevkiye Serdar Gürler ve Fatih Atik transferlerini gerçekleştiren Trabzonspor kulübü, Sefa Yılmaz için Kayserispor kulübüne 3 milyon 500 bin Euro’nun yanı sıra Anıl Taşdemir’i de verdi. Ancak Anıl’ın henüz Kayserispor kulübüyle anmaşmaya varmadığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz