Futbol

"Trabzonspor'dan puan alabiliriz"

13 Kasım 2021 Cumartesi 10:24 - Son Güncelleme 13 Kasım 2021 Cumartesi 10:38  |  Kaynak : DHA

Gaziantep FK'nın savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili, ''Trabzonspor'dan puan alabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Gaziantep FK, maç öncesinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Koşu ve pas çalışmalarıyla da devam eden antrenman taktiksel çalışmalarla son buldu.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, sahalarında 2-0 mağlup ettikleri Kasımpaşa karşılaşması ile pozitif ivme yakaladıklarını belirtti.

Hedeflerinin daha iyi olduğunu ve sezona Gaziantep FK'nın ilk 8'de olması düşüncesiyle başladıklarını vurgulayan Ersoy, bulundukları sıradan keyif almadıklarını söyledi.

Trabzonspor maçının zor geçeceğini ifade eden Ersoy, "Böyle maçlar her zaman çok zor karşılaşmalardır. Aynı zamanda da çok iyi bir konsantrasyon gerektirir. Trabzonspor'u ciddi anlamda zorlayacağımızı düşünüyorum. Son dönemlerde iyi bir ivme yakaladık ve formda giden bir takımız. Onlar da formda bir takım. Trabzonspor'dan puan alabileceğimizi düşünüyorum aslında. Son dönemde yenilmemiş bir takım olabilir ama bunu biz başarabiliriz. Oradan güzel bir sonuçla dönebilirsek bu da bize ciddi anlamda moral olmuş olur'' dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz