Futbol

Trabzonspor'dan transfer harekatı

20 Ağustos 2015 Perşembe 15:05 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2015 Perşembe 15:19

Bordo-mavili ekip, Senegalli oyuncunun transferinde sona yaklaştı. 3 isim ise...

Tbzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi transferde hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavililer, Papy transferi için Nantes'tan haber bekliyor.

Trabzonspor'un uzun zamandır kadrosuna katmaya çalıştığı Senegalli stoper Papy Djilobodji'nin transferinde sona gelindi.

Nantes ile bonservis pazarlığı sürerken devreye giren İngiliz kulübü Sunderland bordo-mavililerin planlarını bozdu. Tam bir istikrar abidesi olan Papy için şartlarını zorlayan Trabzonspor, Senegalli oyuncuyu İngilizlere kaptırmak istemiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor Sportif Direktör'ü Süleyman Hurma da tecrübeli savunmacının transferinde önemli aşama kaydettiklerini söyledi.

Hurma, transferi olumlu sonlandırmak istediklerini belirterek, "Görüşmelerimiz şu anda olumlu gidiyor. Bu transfer sürecinin çok uzadığını biliyoruz" dedi.

Gündemdeki diğer isimler

Hurma, Dinamo Moskova'da forma giyen Douglas'ın da transfer gündemlerinde olduğunu ve temasların sürdüğünü ifade etti.

Bordo-avililerin iki stoperi aynı anda alabileceği de konuşulurken, Olimpiakos'ta forma giyen Jimmy Durmaz ile Hull City'nin Paraguay'lı forveti Abel Hernandez'inde Karadeniz ekibinin gündeminde olduğu kaydedildi...

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz