Futbol

Trabzonspor'un 52. kuruluş yıl dönümü meşalelerle kutlandı

29 Temmuz 2019 Pazartesi 00:00 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2019 Pazartesi 00:06

Sütlüce Parkı'nda düzenlenen etkinlikte binlerce bordo-mavili taraftar bir araya geldi.

Sanatçıların konserleri ve yöresel oyunlara sahne olan organizasyona Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Etkinliğin son bölümünde çok sayıda Trabzonspor taraftarı meşaleler yakarak bordo-mavili kulübün 52. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Trabzon'da da kutlamalar yapıldı

Trabzonspor taraftarının İstanbul Sütlüce’de bir araya geldiği ‘Bir Meşale De Sen Yak’ etkinliğine Trabzon’daki taraftarlar, Akyazı’da bulunan 61 metre uzunluğundaki Trabzonspor bayrağının bulunduğu alandan destek verdi.

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan Trabzonspor’da, yönetimin organize ettiği ve İstanbul Sütlüce’de gerçekleştirilen 'Bir Meşale De Sen Yak' etkinliğinde çok sayıda taraftar bir araya geldi. Sosyal medya üzerinden haberleşerek toplanan bordo-mavili taraftar, etkinliğe Trabzon’daki dev Trabzonspor bayrağının bulunduğu alandan meşalelerle destek verdi.

Yönetimin, yalnızca İstanbul için organize ettiği etkinlik için şarkıcı Seren Uzun, sosyal medya hesabından, ‘#Trabzonsporiçin1meşaledesenyak’ etiketiyle yaptığı paylaşımda, “Bugün saat 21.00’da Trabzon/Akyazı’da Trabzonspor bayrağı altında buluşuyoruz. Sen de meşaleni al gel” çağrısında bulundu.  

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz