Futbol

Tudor'dan Selçuk İnan açıklaması

16 Eylül 2017 Cumartesi 23:02 - Son Güncelleme 17 Eylül 2017 Pazar 06:18

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, sahada çok iyi bir takım ruhu gördüğünü söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tudor, 2 gol atan Gomis ile uzun bir aradan sonra sahaya çıkan Latovlevici'nin performansları için çok mutlu olduğunu belirtti.

Galibiyetten ötürü oyuncularını kutlayan Tudor, "İyi yapmadığımız şeylerin üzerine giderek geliştirmemiz gerekiyor. Duran toplarda iyi defans yaptığımızı düşünüyorum. Antalyaspor maçında da aslında kornerlerde iyi defans yapan bir Galatasaray vardı ama çok duran top şansı verdiğimiz için gol yemiştik. Bakıldığı zaman sezona iyi bir başlangıç yapıldı ama bu bir şey ifade etmiyor. Çünkü lig çok uzun bir maraton. Tabii ki mutlaka iyi başlangıç yapmak, kötü başlangıç yapmaktan iyidir." diye konuştu.

Tudor, bir gazetecinin Selçuk İnan ile ilgili sorusu üzerine ise şunları kaydetti:

"Selçuk bizim kaptanımız ve bizimle kontratı var. Galatasaray'a çok şey katmış bir oyuncu. Hatırladığım kadarıyla kaptan ve önemli bir takımın parçası olarak burada çok şey kazandı. Futbolda insanlar bu tip şeyleri çok çabuk unutuyorlar. Ben Selçuk'a çok yakınım. Bence Selçuk herkesten daha fazla saygıyı hak ediyor. Önemli bir oyuncu. Bu takımın bir parçası ve mutlaka ihtiyaç olduğu zaman en iyi şekilde bize yardımda bulunacaktır."

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Galatasaray ile bu ambiyansta oynamanın zorluğuna vurgu yapan Özdeş, "Galatasaray içeride oynadığı 2 maçta da ilk 30 dakika çok baskılı oyun oynuyor ama biz ortayı doğru kapattık. Galatasaray'ın daha önceki maçlarda oynadığı gibi oynamasına izin vermedik. Top rakipteyken iyi oynadık ama Galatasaray'ı geri koşturmamız gerekiyordu. Kazandığımız toplarda hemen final pasını denemek kop kaybına sebep oldu. Çok pozisyon vermedik ama baskı yedik." ifadelerini kullandı.

Top kaybı sonucu kalelerinde gol gördüklerini hatırlatan Özdeş, şöyle devam etti: "İkinci yarı rakip yarı alanda oynamaya çalıştık ama sonuca gidecek pozisyonları üretemedik. 79. dakikada yediğimiz gol, puan alma şansımızı ortadan kaldırdı. Bugün ofansif olarak üretken değildik. Galatasaray'ı galibiyetten ötürü kutluyorum."

Kemal Özdeş, bir gazetecinin Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ayhan Akman ile maç içerisinde gerginlik yaşadınız mı sorusuna ise, "Ayhan hoca ile bir gerginlik yaşanmadı. Maçtan sonra tatlıya bağlandı. Hakemin takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandığı yönündeki yorumlara katılmıyorum. Bugün hakemlik bir şey yoktu." diye cevap verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz