Futbol

Tugay'dan şok iddia ile ilgili açıklama

27 Şubat 2014 Perşembe 16:20 - Son Güncelleme 27 Şubat 2014 Perşembe 17:45

"Teknik direktörümüz Roberto Mancini'yle uyumlu çalışmaktayız."

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Tugay Kerimoğlu, Chelesa maçı öncesinde Semih Kaya'nın ilk 11'e alınmaması nedeniyle teknik direktör Roberto Mancini ile tartışma yaşadığı, hatta istifa ettiği yönünde basına yansıyan haberi yalanladı.

Konuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde açıklaması yayımlanan Kerimoğlu, hakkında çıkan haberin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

Kerimoğlu, "Teknik direktörümüz Roberto Mancini'yle uyumlu çalışmaktayız. Sayın Mancini'yle haberde iddia edildiği gibi bir fikir ayrılığımız olsa bile, Galatasaray menfaatleri doğrultusunda birbirimize sonsuz saygı duyarak hareket edebilme kültürüne sahibiz" ifadelerini kullandı.

Bir futbol takımında son sözü kimin söyleyeceği konusunda oldukça tecrübeli bir spor adamı olarak, bu haberleri anlamakta güçlük çektiğini aktaran Kerimoğlu, "Haberde geçen 'yakın çevre' ve 'ikna eden yöneticiler' kimlerse, söz konusu gazete bunları da yazmalıydı. Son olarak, birilerinin arzusu yerine gelsin diye istifa etmeyeceğimin de kamuoyu tarafından bilinmesini isterim. Kulübüme layığıyla ile hizmet etmek benim tek önceliğimdir" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz