Futbol

Tümer'den Melo ile ilgili sert sözler

07 Nisan 2014 Pazartesi 08:01 - Son Güncelleme 07 Nisan 2014 Pazartesi 08:22

"Bu yaptığın bir değil, iki değil. Bilmiyorum ama korunduğunu düşünüyorum."

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli ekipten Emre Belözoğlu'nun oyundan kırmızı kart ile atıldığı sırada dil çıkaran ve yaptığı hareketlerle tepki toplayan Felipe Melo hakkında futbol yorumcusu Tümer Metin'den de sert açıklamalar geldi.

İşte Tümer Metin'in Melo hakkındaki sert sözleri;

"Ben sahanın içinden geliyorum. Bir futbol geçmişim var. Camialara olan saygım başımla beraber. Renk, kişi bir şey ayırmadan. Biz temiz futbolu konuşuyoruz, ilkelerimizi konuşuyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde tüm formalarda 'respect' yazıyor yani 'Saygı'. Önce kendine saygı duy. Ben burada oturuyorsam bunu söylemekle yükümlüyüm. Bak kardeşim profesyonelliği anlarım. Rakibin en önemli oyuncusunu kartla birer bir yakalamışsın. İkinci sarı kartın geleceğini biliyorsun. Kart gelmiş dön, git ben de zeka diyim.

Bu çirkin görüntüyü benim evime, ekranıma sokuyorsan ve bu yaptığın bir değil, iki değil. Bilmiyorum ama korunduğunu düşünüyorum. Maçı bu noktaya getiriyorsan bu senin futbol karakterinden kaynaklanıyor. Ben rica ediyorum, benim bildiğim Sayın Galatasaray Başkanı bey efendiğiyle tanınır. İnanıyorum bir futbol sever olarak ben, her sağduyulu 1 milyon Galatasaray taraftarının şu Melo'nun hareketinden rahatsız olduğuna eminim.

Fenerbahçeli futbolcuları tebrik ediyorum. Bekir geldi sakinleştirdi. Bülent Yıldırım'ın hemen yanında Caner Erkin, Melo'yu gösteriyor, 'Görmüyor musun?' diye. Ama Fenerbahçeli sağduyulu kalabilmesi çok zordu."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz