Futbol

Tuna: Skor açıklanamaz bir durum

26 Ağustos 2018 Pazar 22:41 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2018 Pazar 22:45

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Tamer Tuna, iyi oynamalarına rağmen kaybettikleri için üzgün olduklarını ve bu durumdan ders çıkaracaklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tamer Tuna, başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımının üstün oynadığını belirterek, "Skor, açıklanamaz bir durum. Bugün kazanarak çıkarmak istediğimiz dersler olabilirdi. Maalesef bu dersleri kaybederek çıkarıyoruz." dedi.

Karşılaşmada takımının 9'u isabetli 31 şut, 40 orta bulduğunu ifade eden Tuna, şöyle konuştu:

"Bunlara rağmen sonucun 3-0 olması, bizim adımıza üzücü. Maalesef topun ağlara gidişiyle ilgili sorun yaşadık. Bununla alakalı sadece kendimizi eleştirebilirim. Bugün futbol adına her şeyi yapmamıza rağmen, gol atamadık. Bu eleştirilebilir. Oyun anlamında iyi şeyler yaptık. Kasımpaşa bildiğimiz bir takım. Ezberlenen bir oyun modeli var. Biz futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık ve iyi de oynadık. 3-0 kazanabileceğimiz bir maçı 3-0 mağlup bitirmek, bazen kendimizi görmemiz adına ders olabiliyor. Bundan sonraki maçları kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü oyunumuz gerçekten çok iyi."

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Tuna, düşündükleri transferleri gerçekleştirmeyi arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz