Futbol

Türk Telekom Stadı yerine Vadistanbul

16 Mayıs 2018 Çarşamba 22:39 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2018 Çarşamba 22:55

Galatasaray Kulübü Ticari Operasyonlar Direktörü Kerem Ertan, sarı-kırmızılı ekibin Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 19 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile yapacağı ve şampiyonluk ihtimalinin olduğu maç için Ayazağa'daki Vadistanbul AVM'de taraftar organizasyonu düzenleyeceklerini söyledi.

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Ertan, zemine zarar verme ihtimalleri ve tribünlerin fiziki yapısı nedeniyle Göztepe karşılaşmasını için Türk Telekom Stadı'nda taraftar organizasyonu düzenleyemediklerini aktardı.

Stat ve çevresinde uygun ortam olmaması nedeniyle farklı arayışlara girdiklerini aktaran Ertan, şunları kaydetti:

"Vadistanbul'un 15-16 bin kişilik özel konser düzenlediği bir alan var. Taraftar gruplarının da ana buluşma noktalarından bir tanesi. Burası vilayetimizin izin vermesi açısından doğru bir lokasyon gibi gözüküyor. Fiziki koşullar da bizim stadımızda sağlayabileceğimizden daha iyi olduğu için organizasyon Vadistanbul'a döndü. Bu noktada beIN SPORTS ve Digitürk'e teşekkür etmemiz lazım. Bu yayının halka açık şekilde seyredilmesi aslında istenen bir durum değil. Onlara kulübümüz adına teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Önemli detaylardan bir tanesi de Vadistanbul'un kuracağı teknik altyapı. Ciddi bir teknolojik kiralama yapacaklar. 16x9 metre bir led sistemi kurulacak. Düz bir alandan daha farklı bir ışık ortamı var orada. Oraya gelenler için ciddi ve güzel bir deneyim olacak."

Organizasyonla ilgili bilgiler veren kulüp genel sekreteri Mustafa Turgun ise zeminin yapısının bozulmaması adına en uygun şartları sağlayan Vadistanbul'un tercih edildiğini vurguladı.

Turgun, Başkan Mustafa Cengiz ile yönetim kurulu ile taraftarlar için en güzelini yapmak istediklerini belirterek, "Lakin geçmiş tecrübelerimiz içinde acı tecrübelerimiz de var. İskelelerin ayaklarının yapacağı basınç hibrit yapısını bozacaktı. Bizlerin görevi müsabakalarda en güzel zemini ve şartları sunmak. Bir tane operasyonun seneleri mahvetmesine izin veremeyiz. Vadistanbul'da görünürlük anlamında daha sağlıklı bir maç seyredilecek. Birinci günden beri kovaladığımız şampiyonluğu kutlayabilmek en büyük amacımız. Genel sekreterlik olarak gerekli izinleri almak için uğraşımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz