Futbol

Üç büyükler o yıldız için savaşıyor!

08 Mayıs 2014 Perşembe 08:50 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2014 Perşembe 09:36

3 büyükler geleceğin yıldızı olarak gösterilen Engin Bekdemir'in peşinde...

3 büyükler geleceğin yıldızı olarak gösterilen Kayserisporlu Engin Bekdemir'i renklerine bağlamak için kıyasıya bir rabetin içine girdi. Rekabette ilk adımı Beşiktaş attı. Kartal, Kayserispor'a bu oyuncu için 1 milyon avro teklif etti.

Transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala Süper Lig’in dev takımları transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezonda ligde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Önemli oyuncularla takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler hedeflerindeki isimler için kulüpleriyle de temas kurmaya başladı. Eurosport'un haberine göre Süper Lig’in dev takımlarından Beşiktaş geleceğin yıldızı olarak gösterilen Engin Bekdemir için ilk teklifini yaptı.



Teklif var

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Sezon bittiğinde görevi sona erecek olan Hurma, Beşiktaş’ın oyuncuları Engin Bekdemir’le ciddi şekilde ilgilendiğini açıkladı. Orta sahanın her bölgesinde oynayan genç oyuncu için siyah beyazlı kulübün kendilerine teklif yaptığını da açıkladı.

1 Milyon Avro 

Beşiktaş’ın Engin için yaptığı teklifin 1 milyon Avro olduğu öğrenilirken özellikle Önder Özen’in bu transfer için istekli olduğu aktarılıyor. PSV Eindhoven alt yapısından genç yıldız Porto’nun dikkatini çekmiş ve Portekiz ekibine transfer olmuştu. Kayserispor’un transfer ederken yoğun uğraş verdiği genç yıldız için Beşiktaş dışında da teklifler olduğu belirtiliyor.

Küme düşen bir başka takım olan Antalyaspor'un kanat oyuncusu Emrah'ı da transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın bu transferden istediği sonucu alamaması durumunda Engin Bekdemir'i kadrosuna katacağı belirtiliyor.

‘’Hiç kimse serbest kalmıyor’’

Süleyman Hurma’nın yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir başka unsur ise ‘küme düşmeleri halinde oyuncularınız serbest kalacak mı?’ sorusuna verdiği cevap oldu. Hurma, Kayserispor’un futbolcularıyla yaptığı sözleşmelerde böyle bir madde olmadığını ve hiç bir futbolcunun serbest kalamayacağını açıkladı. Ayrıca Süleyman Hurma, Süper Lig ekiplerinden hemen hemen tüm oyuncuları için teklif aldıklarını belirtirek oyuncularına olan ilgiyi doğruladı.

‘’Şota iyi arkadaşım...’’

Süleyman Hurma yaptığı açıklamlarla Kasımpaşa’ya menajer olacağı iddialarını da yalanladı. Hurma, Şota’nın iyi bir arkadaşı olduğunu belirtirken Kasımpaşa’nın bir menajeri olduğunu belirtirken Kasımpaşa’ya menajer olmak gibi bir düşüncesi olmadığını aktardı. (Eurosport) 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz