Futbol

UEFA Pro Lisans Programı'nın 5. aşaması sona erdi

27 Mayıs 2022 Cuma 16:05 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2022 Cuma 16:22  |  Kaynak : TRT SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın beşinci ve son yüz yüze eğitim aşaması tamamlandı.

İstanbul’da yapılan programın son gününde futbolda kalite güvence sistemi ile ilgili sunum, liderlik ve takım yönetimi konusunda eğitim verildi.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yönetiminde gerçekleştirilen UEFA Pro Lisans Programı'nda, UEFA Antrenör Eğitimcisi John Peacock da gözlemci ve danışman sıfatıyla yer aldı. Programa; Sven-Göran- Eriksson, Metin Tekin ve Zeki Önder Özen de konuk oldu.

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, çok başarılı bir programı geride bıraktıklarını söyledi.

5 yüz yüze eğitim aşamasının yanında, zoom toplantıları ve kulüp ziyaretlerini de içeren uzun bir süreci tamamladıklarını belirten Çetin, "Aday antrenörlerimizin programın başından bugüne gösterdiği gelişimi görmek mutluluk verici. Uzun bir hazırlık dönemi sonrası oluşturduğumuz içeriği antrenör eğitimcilerimizin de katkısıyla aday antrenörlerimiz çok iyi sunduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Tez ve uygulama sınavı etaplarıyla UEFA Pro Lisans Programı'nın biteceğini ifade eden Oğuz Çetin, antrenör eğitiminde yeniliklerin süreceğini de sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz