Futbol

Uğur Çiftçi 'Yiğidolar Cevaplıyor’un konuğu oldu

26 Ekim 2021 Salı 21:42 - Son Güncelleme 26 Ekim 2021 Salı 22:24  |  Kaynak : TRT SPOR

Demir Grup Sivasspor’un başarılı sol beki Uğur Çiftçi kulübün sosyal medya projesi Yiğidolar Cevaplıyor’un konuğu oldu.

Sivasspor Medya Sorumlusu Erhan Erdoğan’ın sorularına cevaplar verdi.

Uğur Çiftçi söyleşide sevdiği, sanatçılardan yemek tercihlerine, maç hazırlığı ve birlikte oynadığı oyuncular arasındaki en iy, 11 tercihini de söyledi.

Sosyal medyayı en çok kullanan isim, Atakan demek istiyorum. Atakan devamlı instagramda, sosyal medyada bayağı bir aktif. Bizim takımda pek bir yakışıklı yok gibi ya. Ama yine de cevap vermek için, Caner yakışıklı. Caner, Ziya. Takımımızda çalışan kişi sayısı çok fazla yani bunu bir kişiye söylersem haksızlık olur. O yüzden bu soruyu biraz genel olarak hepimiz çok iyi çalışıyoruz.

En hırslı, Hakan olabilir, ben olabilirim. Caner olabilir. Duygusal da Atakan demek istiyorum. Atakan ve Ahmet. En bakımlı, genelde herkes yeni sabah idman olduğu için kimse bakımlı olarak gelmiyor kulübe. Herkes yataktan kalkıp geliyor. En çok yemek yiyen Ali Şaşal demek istiyorum. Güzel yemek yiyor.
Az konuşan Samba. Hiç konuşmaz. Faul olur konuşmaz. Hiç tepkisiz yani. (En bonkör) Genelde her gün biri kahve alır. O yüzden takımımız bonkör yani. Herkes bonkördür.

En çok konuşan buna da Atakan ve Ahmet demek istiyorum. (En yetenekli) Yani yetenek olarak Max yetenekli Pedro yetenekli, Faysal yetenekli. Bunları söylemek istiyorum. (En centilmen) Ziya Erdal. En Utangaç: Samba. Utangaç, konuşmuyor zaten. En komik, kendimi diyebilirim. Şakalaşmayı severim. En sinirli, Faysal biraz kendini kaybediyor ama o da sinir olarak değil yani. bilinçsiz yapıyor. (Sesi en güzel) Muammer. O Ses’e katılmış herhalde..

Milli Takım: Gurur
Sivas: Memleket
Ankara: Başkent
Aile: Dünyam
Sivasspor: Aşk
Sivasspor taraftarı: Bağlılık
Rıza Çalımbay: Baba
Mecnun Otyakmaz: Büyük Baba

Unutamadığım maç. Kötü olarak unutamadığım bir maçım var. Hiç unutamadığım. Gaziantep'le oynuyorduk. Gençlerbirliği zamanı. 2-0 önündeydik, dakika 88. Maç 2- 2 bitmişti. Onu unutamıyorum. Yani benim için kötü gitmişti. İyi olarak da Sivasspor Trabzon maçı. Son dakikada gol attığım maç onu da utanıyorum. olarak.
(En sevdiğin film) Aksiyon.

(En sevdiğin müzik türü) Hepsini dinlerim genel olarak. (En sevdiğin yemek) Protein olarak beslenmeyi severim. Kırmızı et.

(En sevdiğin sanatçı) Ayaz Aydın Sivaslı ya.
Maçlara nasıl korsantre oluyorsun? Genelde yani maçı bir hafta önceden bir düşünerek kafamızda oynayarak motive oluyoruz. Bunun yanında tabii ki de her futbolcunun olduğu gibi totemleri vardır. Bizim de yani ister istemez oluyor. Konsantre olarak motive olmaya çalışıyoruz. Düşünerek kafamızda oynayarak motive olmaya çalışıyoruz.

En iyi 11’in:
Kalede Hopf.
Sağ bek Marcelo
Stoper Ahmet çalık, Caner Osmanpaşa
Sol Bek’i siz doldurun.
Önlibero Alexander Hleb, İrfancan, Selçuk Şahin
Açık olarak solda Max
Sağda Robinho
Forvette ise Kone Dede… 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz