Futbol

Uğurcan Çakır: Avrupa'da forma giymek isterim

14 Temmuz 2022 Perşembe 17:39 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2022 Perşembe 17:47  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, "Avrupa hedefimi gerçekleştirmek istiyorum" dedi. 26 yaşındaki file bekçisi, her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da vurguladı.

Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır, Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu.

"Şu anda transfer konusu tam olarak belli değil"

Şartlar oluşursa Avrupa'ya gitme hayali olduğunu yineleyen Uğurcan, şunları dile getirdi:

"Şu anda transfer konusu tam olarak belli değil. Kendi kariyerim için gitmem iyiyse gitmek isterim ama değilse zaten Trabzonspor’da oynuyorum. Türkiye’nin en büyük camiası bana göre. Hem kulübümün hem benim beklentilerim karşılanırsa, Avrupa hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Şu an net bir şey yok ve zaman gösterecek. Ertuğrul Doğan başkan ile sözleşmeyi konuştuk. Düzelteceklerini söylediler. Çünkü maaş dengesi var. Trabzonspor zaten hakkımız olanı veriyor. Ondan yana hiçbir sıkıntımız yok."
Uğurcan Çakır, Abdullah Avcı'nın kariyerinde çalıştığı en iyi hoca olduğunu ifade etti. Çocukluğundan beri bordo mavili ekiple şampiyonluk yaşamayı hayal ettiğini belirten 26 yaşındaki kaleci, geçen sezon şampiyonluğa uzanan takımıyla gurur duyduğunu da yineledi.

Tecrübeli eldiven, milli takımda forma rekabeti yaşadığı Altay Bayındır ile çok iyi anlaştıklarını söyledi; "milli formayı kim giyerse giysin, elinden gelenin en iyisini yapar" diye konuştu..

Avrupa'da forma giyen kaleciler arasında Mendy ve Oblak'ı beğendiğini belirten Uğurcan Çakır, Türkiye’de ise Muslera’nın ön planda olduğunu ifade etti. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz