Futbol

Uğurcan: Uygun bir teklif gelirse Avrupa'ya gitmek istiyorum

13 Mayıs 2022 Cuma 17:52 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2022 Cuma 18:16  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Uğurcan Çakır'dan transfer açıklaması geldi. Milli kaleci, uygun bir teklif gelmesi halinde Avrupa'ya gitmek istediğini belirtti.

Trabzonspor'un başaralı kalecisi Uğurcan Çakır, transfere sıcak bakıyor. ASpor'a konuşan 26 yaşındaki file bekçisi, uygun bir teklif gelmesi halinde gitmek istediğini söyledi.

"Trabzonspor'da 3 kupam var. Gidersem bana kızmazlar"

"Trabzonspor'da artık 3 kupam var" diyen Uğurcan Çakır, "Gidersem bana kızmazlar. Mantıklı bir teklif olursa gitmek istiyorum. Daha önce de teklif oldu ama ben hep ortada kaldım. Kulüp ne derse onu yapmak istedim. Çok fedakarlık yaptım, onlar da biliyor. İstediğim teklif olur mu, kulübün istediği teklif olur mu, zaman gösterecek. Ben çok fedakarlık yaptım. Onlar da benim için yapacaktır. İlla gideyim demiyorum, doğru takım olursa bu sene gitmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Çakır, "Tekliflerin hangi takımdan geldiği de önemli. Gitmek için gitmek istemiyorum. Benim bir lig tercihim yok. Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir basamak olacak kulübü tercih ederim." şeklinde konuştu.

"Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum"

Uğurcan Çakır, bordo mavili takımla kazandığı şampiyonluğa da ayrı bir yer ayırdı.

26 yaşındaki kaleci, "Hedefimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çocukluğumdan bu yana Trabzonspor'luyum. Burada kaptan olmak ve şampiyon olmak onur verici bir şey" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz