Futbol

Umut Bulut transferinde skandal!

11 Haziran 2014 Çarşamba 20:40 - Son Güncelleme 11 Haziran 2014 Çarşamba 20:44

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan çarpıcı açıklama...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüpteki olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirterek bu nedenle bazı kişilerin kendilerine tepki gösterdiğini söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu, camiayı birçok konuda aydınlatacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Herkes yıllardan beri, 'Kulübü yiyorlar' diyordu. Biz de bunu ortaya çıkıyoruz. Örneğin Umut Bulut'un, Avrupa Kupası'nda oynayacağımız Liverpool maçı öncesi Toulouse takımına transferi gündeme geldi. Trabzonspor kulübünden o dönem Umut Bulut'un menajerine oyuncuyu satması için 450 bin TL komisyon ödenmiş. Bu adamı istiyorlar, satıyorsun ama komisyon veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? İmza kampanyası diyorlar. İmza kampanyası yapsalar ne olur? Binlerce Trabzonsporlu bizi arayarak destek veriyor. O kadar imzayı toplayana zaten başkanlık verirler."

Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Trabzonspor'un duayenidir Şenol Güneş, önemli bir değeridir. Bu takımın kalecisidir, kaptanlarından biridir. En önemli teknik direktörlerinden biridir. Trabzonspor'u dünyada temsil etmiş bir değerdir. Bizde yaptıklarına saygı duyuyoruz. Kongre öncesinde kendisiyle yaptığımız uzun sohbette, 'Kim bu yönetimi devralıyorsa, bunların hesabını sormuyorsa, onlarda çalmaya geliyordur' cümlesi var. İşte biz bu yüzden bu olumsuzlukları gün yüzüne çıkarmak için çaba gösteriyoruz. Camiada artık, 'Kulüp yeniyor' denmemesi için çalışıyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz