Futbol

Ünal Karaman: Alınan bir puan bizim için kıymetli

04 Mart 2021 Perşembe 19:53 - Son Güncelleme 04 Mart 2021 Perşembe 19:56  |  Kaynak : AA

Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Göztepe'de teknik direktörü Ünal Karaman alınan puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Aldıkları puanın kıymetini bileceklerini dile getiren Karaman, "Teknik verileri üst düzey olan güçlü bir rakibe karşı oynadık. Alanyaspor'un teknik kadrosunu tebrik ediyorum. Bu sezonun lige imzasını atan takımlardan biri. Futbol doğruları içerisinde teknik detaylara da dikkat ederek haddini bilerek oynayan bir Göztepe vardı. Bu duruşun bir karşılığı olmalıydı. Alınan bir puan bizim için kıymetli. İnşallah önümüzdeki haftalar, daha iyi sonuçlar alabileceğimiz haftalar olacak." şeklinde konuştu.

Alanyaspor cephesi

Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'un teknik sorumlusu Semih Tokatlı, son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettiklerini söyledi.

Tokatlı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle ilk 15 dakikadan sonra sahada tamamen oyunun hakimi, pozisyon üreten, bulan, şut atan ve olumlu futbol oynayan bir takım olduklarını belirtti.

Geçen haftalarda yaşadıkları gol sıkıntısını bugün de yaşadıklarını anlatan Tokatlı, "Maalesef gole çevirme ve sonlandırma konusunda son vuruşlardaki sıkıntı nedeniyle iki puan kaybettik. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Olumlu oynamaya da devam edeceğiz." dedi.

Tokatlı, iki haftadır VAR'dan dönen gollerinin olduğunu hatırlatarak, "Özellikle bugün attığımız net gol VAR'dan döndü. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz çok çalışıyoruz, olumlu futbol oynuyoruz, oynamaya devam edeceğiz. Oyuncu kazandırmaya da devam edeceğiz. Ama biz biraz da emeğimize saygı istiyoruz. Biraz da bunun üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz