Futbol

Ünal Karaman'dan iki değişiklik

06 Mayıs 2019 Pazartesi 21:33 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2019 Pazartesi 21:40

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, geçen haftaki Fenerbahçe maçına göre ilk 11'de 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sakatlığı bulunan Pereira'nın yerine sağ bekte Kamil Ahmet Çörekçi'ye görev verirken, cezalı Abdulkadir Parmak'ın yerine ise Amiri'yi tercih etti.

Trabzonspor'da son olarak 16 Mart 2019 tarihinde oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan İranlı futbolcu Vahid Amiri, İstikbal Mobilya Kayserispor maçıyla 51 gün sonra ilk 11'de forma şansı buldu.

Statta iftar yaptılar

Trabzonspor taraftarları ramazan ayının ilk gününde karşılaşmaya fazla ilgi göstermezken, maça gelenler ise statta oruçlarını açtı.

Medical Park Stadyumu’na erkenden gelen taraftarlar, iftarı statta yaptı. Az sayıda konuk ekip taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

Bu arada ramazan ayının ilk gününde oynanacak karşılaşmada görev yapan basın mensupları da iftarı Medical Park Stadı'nda Trabzonspor Kulübü ve Türkiye Spor Yazarları (TSYD) Trabzon Şubesi'nin organizasyonuyla gerçekleştirdi.

Karşılaşma öncesi şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırarak teröre tepki gösterdi.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı seremoniye engelli bir minik taraftarı kucağına alarak çıktı. 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz