Futbol

Valerien Ismael: Önemli bir galibiyet

01 Mayıs 2022 Pazar 19:11 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2022 Pazar 20:38  |  Kaynak : İHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 3-2’lik Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, ''Önemli bir galibiyet'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Yukatel Kayserispor'u 3-2 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael, özellikle kulübenin katkısından dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

Ismael, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bugün iki farklı performans gösterdiklerini söyledi.

İlk yarı kendilerini tatmin etmeyen bir mantalitede oynadıklarını belirten Ismael, şunları söyledi:

"Kayseri'ye gelip burada yüzde 80 performans ile oynayamazsınız. Bir sonraki maçımızın Fenerbahçe maçı olduğu ve oyuncalarımızın o maçı düşündüğünü ben de hissettim ama bunun için zamanımız olduğunu ve bugün burada Kayserispor maçından dolayı bulunduğumuzu konuştuk. Mantalitemizi daha yükseltmemiz, daha da iyileştirmemiz, değiştirmemiz gerektiğinden bahsettik. Bir sonraki haftaya en iyi hazırlığın bugün burada galibiyet olması gerektiğini konuştuk. Ben bugün göstermiş olduğumuz reaksiyondan dolayı çok memnunum, çok mutluyum. Özellikle kulübenin katkısından dolayı çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Nkoudou çok iyi bir performans gösterdi. Bize 3 puanı getiren performansı gösterdi. İstatistiklere baktığımız zaman 3'üncü deplasman galibiyeti. Bu çok yetersiz gerçekten ama bugün özelinde 3 puan aldığımız için mutluyuz."

Rosier'in cezalı duruma düşmesi

Bir basın mensubunun, "Haftaya kritik bir derbi var. Bugün 9 futbolcu sarı kart ceza sınırındaydı. Maç öncesi herhangi bir uyarınız oldu mu? Rosier'in disiplinsiz davranışları vardı, bu nedenle de sarı kart gördü. Ceza vermeyi düşünüyor musunuz? sorusu üzerine Ismael, bir sonraki hafta önemli bir maç varsa daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

İkili mücadele esnasında kart görse bunun kabul edilebilir olduğunu dile getiren Ismael, Rosier'in kendisi için önemli bir futbolcu olduğunu anlattı.

Her teknik direktörün böylesine önemli bir maçta en iyi oyunculara sahip olmak istediğini ifade eden Ismael, bu konuya hafta içi değerlendireceklerini ve bir çözüm bulacaklarını söyledi.

Ismael, Emirhan İlkhan'ın performansının sorulması üzerine ise kendisini bu maç biraz daha geride oynattıklarını ifade etti.

Bu konularda çok esnek bir oyuncu olduğunu ve orta sahanın her yerinde rahatlıkla oynayabileceğini dile getiren Ismael, oyuncusunun performansını harika bulduğunu, bunu sonraki performanslarına yansıtması ve ayaklarının yere basması gerektiğini belirtti.

Kasımpaşa maçını kıyasla bugün hata yapmadıklarına dikkati çeken Ismael, bugün özelinde ilk yarıda çok pozisyon bulduklarını, penaltıdan önce Larin'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atması durumunda maçta belki çok başka bir hikaye olacağını aktardı.

Ismael, yeni hocanın gelmesiyle işlerin bir gecede değişmediğini, bunun için zamana ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekledi.

Karaman: Ucuz goller yedik

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 biten Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ucuz goller yedik” dedi.

Kayserispor, ligin 35. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu. Basın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Oyunun ilk devresini 1-0 önde bitirdik. Zaman zaman ilk 45 dakika içerişinde pozisyon bulduk, pozisyon verdik. Ucuz goller yedik. Bireysel hatalarımız oldu. Dolayısıyla oyunun 1-1 bittiği bölümde gerekli değişiklikleri yaptık. Rakibin hamlelerini görüp değişiklikler yaptık ama ona rağmen gol yedik. Maç 3-3 bitebilirdi. Bizim için kupa maçı öncesi önemli maçtı. Bireysel hataları burada görebildik. Önümüzde lig maçı var, ardından kupa maçı var. Kupada finali oynayabilmek istiyoruz. Bu maç bizim açımızdan analizlerde ve değerlendirmelerde önemli oldu” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz