Futbol

Vedat Muriç: Fenerbahçe efsanesi olmak istiyorum

02 Ağustos 2020 Pazar 10:57 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2020 Pazar 11:03

Fenerbahçeli Vedat Muriç, kariyeri ile ilgili açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli ekibin efsane oyuncuları arasına girmek istediğini ifade eden Kosovalı golcü, "Her zaman söylüyorum, inşallah kariyerimi burada noktalarım" dedi.

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriç, NTV'de katıldığı bir programda soruları yanıtladı.

Sarı lacivertli ekibin efsane oyuncuları arasına girmek istediğini belirten Muriç, "Hayalini kurduğum forma ile, hayalini kurduğum camiaya hizmet ediyorum. Burada şampiyonluklar yaşamak ve Avrupa'da önemli başarılar elde etmek istiyorum. Her zaman söylüyorum, inşallah kariyerimi burada noktalarım" dedi.

Çok zor dönemlerden geçerek futbolcu olduğunu hatırlatan 26 yaşındaki oyuncu, "Kosova'da yaşarken bana gelip Fenerbahçe'de oynayacağımı söyleselerdi gülüp geçerdim. Dalga geçtiklerini düşünürdüm. Özellikle savaş atlatan bir ülkenin vatandaşı olarak buralara gelmek benim için Allah'ın bir lütfu oldu" ifadesini kullandı.

Dedesi sayesinde Fenerbahçeli olduğunu belirten Vedat Muriç, sarı-lacivertli formayı giydiği için de çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 36 maça çıkan Muriç, 17 kez ağları sarsarken 7 de asist yaptı. Transfer döneminde adı Avrupa takımları ile anılan Kosovalı oyuncunun sözleşmesi Haziran 2023'de sona erecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz