Futbol

VİDEO | Alper Potuk'tan derbi mesajı

11 Ekim 2014 Cumartesi 21:04 - Son Güncelleme 11 Ekim 2014 Cumartesi 23:01

Fenerbahçeli futbolcu Alper, Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı yorumladı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile yapacakları maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan Alper Potuk, geçen hafta Torku Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine moral sağladığını belirterek, "Torku Konyaspor galibiyetiyle sadece 3 puan kazanmadık. Karşılaşmada golü yedik ve arkasından 10 kişi kaldık. Sahadaki her oyuncu son ana kadar savaştı ve takım nasıl olunur, onu gösterdi. Bu anlamda çok iyi bir maç oldu diyebilirim. Hem öz güven anlamında hem de takımdaki arkadaşlığın daha da sağlamlaşmasına katkı yaptı" diye konuştu.

Alper Potuk, Galatasaray ile yapacakları derbinin zor olacağını dile getirerek, "Dünyanın sayılı derbilerinden bir tanesi. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve en iyi şekilde çalışıyoruz. Zor maç olacağını biliyoruz. Rakibimizin taraftarıyla birlikte bize baskı yapmaya çalışacağının da farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, hocamızın direktifleriyle 3 puanı almak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız ve emin adımlarla yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz