Futbol

VİDEO | Bekir ve Alper'den Rize maçı yorumu

02 Nisan 2015 Perşembe 15:07 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 16:51

Bekir İrtegün ile Alper Potuk, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig'de 4 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söylediler.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Petroleum İstanbul Fuarı'nda yer alan Lukoil firmasının standını ziyaret eden sarı-lacivertli futbolcular Bekir İrtegün ile Alper Potuk, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bekir İrtegün, ligde son haftalara girilirken Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda önemli bir maça çıkacaklarını anlatarak, "Bu maçları kazanınca daha önce aldığımız derbilerin ve topladığımız puanların anlamı ön plana çıkar. Arkadaşlarımız da milli takımlardan döndü. Bu zor deplasmanda galip geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Şampiyonluk yarışındaki takımların puanlarının birbirine yakın olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

"Hata yapan biraz geride kalacak gibi gözüküyor. Hata yapan tarafın biz olmasını istemiyoruz. Bunun için de maçlara çok daha yüksek konsantrasyonla çıkacağımızı düşünüyorum. Derbilerimiz bitti ama ben her zaman şampiyonluğun Anadolu maçlarından geçtiğini savunuyorum. Bu maçlarda da iyi bir seri yakalarsak, ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum."

Alper Potuk: "Çaykur Rizespor maçı kritik"

Alper Potuk ise ligde son olarak Beşiktaş'ı yendiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu maçta da kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki bütün maçları kazanıp, inşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Kalan maçlardan en kritiği de Çaykur Rizespor karşılaşması. Takım halinde konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz. Takıma dün katıldım ve gayet iyi ortam vardı. Büyük maç kazanmış olmanın sevinci var. Kazandığımız maçın önemini Çaykur Rizespor maçında anlayacağız."

Alper, yer aldığı A Milli Takım kampının iyi geçtiğini de belirterek, "Hocamız görev vermedi, oynamadım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Son maçta da biraz ağrılarım vardı, riske etmek istemedi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yıldız ile bir araya geldiler

Fuarın açılışını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Lukoil standını ziyaret ederek Bekir ve Alper ile bir araya geldi.

Bakan Yıldız ile sarı-lacivertli futbolcular, Fenerbahçe ve Galatasaray formalarıyla poz verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz