Futbol

VİDEO | "Geleneği sürdürdük"

08 Mart 2015 Pazar 23:12 - Son Güncelleme 09 Mart 2015 Pazartesi 10:36

F.Bahçeli futbolcular Alper ve Webo maç sonu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Galatasaray'ı 1-0 yenerek, Kadıköy'de kaybetmeme geleneğini sürdürdüklerini söyledi.

Alper, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan önce 4 puan geride olduklarını belirterek, "Beraberlik bile çok büyük kayıptı. Bunun bilinciyle sahaya çıktık. Çok iyi konsantre olduk. Kadıköy'deki geleneği sürdürdük. Önümüzde 11 tane final maçı var. Bunları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Alper Potuk, ısınırken kendisi için tezahürat yapan taraftarlara teşekkür ederek, statta özledikleri bir atmosferin olduğunu kaydetti.

Bu sezon şampiyonluk yarışının daha farklı olduğunu anlatan Alper, "Bu sene geçen seneye göre çok daha kızışan bir şampiyonluk yarışı var. Biz 1 puan gerideyiz. Kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Annesinin ve tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Alper, iki hafta önce sakatlandığında Galatasaray maçında oynayamayacağının söylendiğini belirterek, kendisini maça yetiştiren sağlık ekibine teşekkür etti.

Webo: "Çok güzel bir galibiyet oldu"

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcüsü Pierre Webo ise Galatasaray galibiyetinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Biz bu maçı aslında takım halinde uzun süreden beri birlikte çalışmamız ve emeklerimizin karşılığı olarak kazandık. Bu akşam çok güzel bir galibiyet oldu" dedi.

Stadı dolduran taraftarlarına da teşekkür eden Webo, "Onların desteğini görmek bizi çok mutlu etti. Umarım onlar bu şekilde bizi desteklemeye devam ederler. Sezon sonuna kadar bu yolda onlarla beraber yürürüz" diye konuştu.

Kamerunlu golcü, son birkaç maçta çok pozisyona girdiklerini ama sonuçlandıramadıklarını dile getirerek, "Bu akşam da çok fazla sayıda gol pozisyonununa girdik ancak bunlardan birinde golü bulduk. Böyle önemli bir rakibe karşı çok pozisyon bulduğumuz için gururluyuz, mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 16 yıldır Kadıköy'de kazanamadığının hatırlatılması üzerine Webo, şunları kaydetti:

"Umuyorum ki bu durum böyle yıllar boyunca devam etsin, bu seri hiç bozulmasın. Gerçekten taraftarlarımızın bu konuda rolü çok büyük. Tabii ki biz sahada oynayan oyuncular, elimizden geleni yapıyoruz. Ancak taraftarlarımız bu 16 yıllık yenilmeme serisinde her zaman buradaydı, her zaman takımımıza desteğe devam ettiler. Bu onların sayesinde oluyor."

Şampiyonluk yarışının "kafa kafaya" gittiğini söyleyen Webo, "Geçtiğimiz yıla kıyasla çok farklı bir lig oluyor. Tüm tecrübemle bunu söylüyorum sezon sonunda bir maçla, iki maçla, anlık olaylarla tamamlanacağını düşünüyorum. O yüzden maç maç düşünüyoruz. Hep bunu yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz