Futbol

Vodafone Arena'da maçlar gollü geçiyor

23 Eylül 2016 Cuma 11:32 - Son Güncelleme 23 Eylül 2016 Cuma 08:38

Beşiktaş'ın, Vodafone Arena'da yaptığı maçlarda gol ortalaması 4,4 oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray ile yapacağı maça ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'da şu ana dek gollü maçlar oynandı.

Beşiktaş'ın yeni evi olan ve geçen sezon 11 Nisan 2016'da Bursaspor mücadelesiyle hizmete giren Vodafone Arena'da şu ana dek 5 maç oynanırken, taraftarlar tüm karşılaşmalarda bol gol izledi.

Siyah-beyazlı takım geçen sezon 3, 2016-2017'de ise şu ana dek 2 maçta rakiplerini Vodafone Arena'da konuk etti. Bu 5 karşılaşmada toplam 22 gol atılırken, maç başına ortalama 4,4 oldu.

Beşiktaş, sahasında 17 gol bulurken, rakiplerinin 5 golüne engel olamadı. Vodafone Arena'da 5 maçta 4 takım gol sevinci yaşarken, sadece Kayserispor bunu başaramadı.

Beşiktaş, sahasında gole rahat gidiyor

Beşiktaş, Vodafone Arena'da taraftarlarına bol gol izletti. Dolmabahçe'deki yeni evinde 5 karşılaşmada şu ana dek 17 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlılar, maç başına 3,4 gol ortalaması buldu.

Cenk Tosun, evinde etkili oluyor

Siyah-beyazlı takımın Vodafone Arena'da yaptığı maçlarda forvet oyuncusu Cenk Tosun etkili bir oyun sergiledi.

Cenk, Beşiktaş'ın bu statta oynadığı maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Geçen sezon siyah-beyazlı takımın kadrosunda bulunan Mario Gomez de Dolmabahçe'de 4 gol attı.

Vodafone Arena'da Oğuzhan Özyakup, 3 golle takımına katkı yaparken, Marcelo Guedes ise 2 kez bu sevinci yaşadı. Beşiktaş'ın yeni evinde Olcay Şahan, Ricardo Quaresma ve Ömer Şişmanoğlu ile takımın eski oyuncularından Alexis Delgado birer kez gol atma başarısı gösterdi.

Vodafone Arena'daki maçlar

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Maç Sonuç Goller
Bursaspor 3-2 Gomez (2), Delgado
Kayserispor 4-0 Gomez, Oğuzhan, Cenk, Quaresma
Osmanlıspor 3-1 Marcelo (2), Gomez
Aytemiz Alanyaspor 4-1 Oğuzhan, Olcay, Cenk (2)
Kardemir Karabükspor 3-1 Cenk, Ömer, Oğuzhan
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz