Futbol

Volkan Demirel'den derbi yorumu

28 Kasım 2013 Perşembe 16:36 - Son Güncelleme 28 Kasım 2013 Perşembe 16:39

Volkan, mücadeleyi kazanmak için takım olarak gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, güzel bir ortamda Beşiktaş derbisini beklediklerini belirterek, "İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettiririz" dedi.

Fenercell'in ev sahipliğinde Tuzla'daki bir restoranda düzenlenen yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Volkan, 30 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş ile yapacakları derbiyle ilgili, "Derbiler güzel maçlardır, bütün futbolcuların beklediği maçlardır. Biz de takım halinde güzel bir ortamda derbiyi bekliyoruz. İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettiririz" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'deki mücadeleyi kazanmak için takım olarak gereken gayreti sarfedeceklerini ifade eden Volkan, "Tamamıyla maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu güzellikleri, devam ettirmek için kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Tomas Sivok'un, derbiyle ilgili yaptığı açıklamalarla bir anlamda tatlı bir meydan okuduğunun ifade edilmesi üzerine Volkan, "Futbolda bu tarz diyaloglar, bu tarz meydan okumalar güzelliktir. Onlar da kendi düşüncelerinde iyi olduklarını, kazanmak istediklerini ifade ediyorlar. Her takım sahaya kazanmak için çıkar. Onlar da kendi düşüncelerini söylemişler" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi en son, futbolcu Daniel Gabriel Pancu'nun kaleye geçtiği 2004-2005 sezonunda yendiğinin (4-3) hatırlatılması üzerine sarı-lacivertli file bekçisi, "Hatırlıyorum o maçı. Ancak geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. Biz önümüze bakıyoruz. Güzel bir maç olur, centilmence geçer ve kazanan taraf da biz oluruz inşallah" değerlendirmesini yaptı.

Bu arada, Selçuk Şahin ise Spor Toto Süper Lig'deki yarışta, gidişatlarının iyi olduğunu belirterek, "Aynı şekilde devam eder inşallah. Çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç. Herkese güveniyoruz. Kazanacağımızı düşündüğümüz bir maç ve inşallah her şey istediğimiz gibi olur" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz