Futbol

Volkan'dan "köpek" eleştirilerine cevap

26 Ağustos 2014 Salı 12:50 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2014 Salı 15:23

Volkan Demirel'den açıklama geldi.

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, dün oynanan TFF Süper Kupa maçı sonrası Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'ya yönelik sarf ettiği sözlerin ardından gelen tepkilere yanıt verdi.

Sarı-lacivertli futbolcu, sosyal paylaşım sitesi "Instagram"da yer alan hesabından yaptığı açıklamada, "Açıklamamdan dolayı rahatsız olan, farklı yerlere çeken veya laf olsun diye sanal alemde aklına gelenleri yazanlara bu yazım. Ben nereye ne söylediğini çok iyi bilen biriyim. Ne kadar ağır şeyler yaşadığımı bir ben bilirim. Tek bir kişi, tek bir amaç ve tek bir niyettir benimki. Başka yerlere çekilmesin. Ne sokak köpeklerini kastettim, ne de başka bir şeyi" ifadelerini kullandı.

Volkan, yazılan yorumlar için gerekli kanuni işlemlerin yapılacağını da belirterek, "Sanal alemde bunları yazmak kolay. Herkes kendinde bunu hak sanıyor olmalı ki her istediklerini yazabiliyorlar. Bana terbiye vermeye çalışanlar, ilk önce kendi yazdıkları yorumlara baksınlar" değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli kaleci, dün Galatasaray'a karşı oynadıkları TFF Süper Kupa maçının ardından, soyunma odasında FBTV'ye yaptığı açıklamada, saha içinde de gerginlik yaşadığı sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'yu kastederek, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana kalacak" cümlelerini sarf etmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz