Futbol

Wout Weghorst Beşiktaş için İstanbul'da

05 Temmuz 2022 Salı 00:38 - Son Güncelleme 05 Temmuz 2022 Salı 09:03  |  Kaynak : İHA

Beşiktaş’ın uzun süredir görüştüğü Hollandalı forvet Wout Weghorst, İstanbul’a geldi. Golcü futbolcu Atatürk Havalimanı’nda ilk sözlerini söyledi ve “Burada olmak çok güzel” dedi.

İngiltere ekibi Burnley'de forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı santrfor, Beşiktaş için İstanbul'a geldi. Almanya'dan kalkan özel uçakla saat 23.50'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Weghorst, siyah-beyazlı yetkililerle birlikte kendisi için ayarlanan araç ile havalimanından ayrıldı.

Hollandalı futbolcunun sözleşmesindeki son detayları görüştükten sonra sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından da resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Weghorst, sözleşmeyi imzaladıktan sonra siyah-beyazlı ekibin Avusturya'daki kampına katılacak.

"Biliyorum çok uzun süredir bekliyorlardı"

Terminal çıkışında taraftarların karşılaması sonrasında şaşkınlığını gizleyemeyen Weghorst, burada yaptığı kısa açıklamada “Burada olmak çok güzel. Biliyorum çok uzun süredir bekliyorlardı. Biraz zaman aldı ama gerçekten çok güzel burada olmak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı yetkililerin karşıladığı Weghorst, yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrollerinin ardından statta tanıtım filmi çekilecek olan golcü futbolcu, takımın Avusturya kampına ise daha sonra katılacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz