Futbol

"Yabancı konusunda risk almak istemiyoruz"

24 Haziran 2019 Pazartesi 14:45 - Son Güncelleme 24 Haziran 2019 Pazartesi 14:46

Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz, TRT SPOR’un sorularını yanıtladı. İldiz, yabancı transferinde riske girmemek adına genelde bu tercihi yurt içinden kullandıklarını söyledi.

Rodallega, Sapunaru, Tiago Lopes ve Sivasspor’dan kaleci Tolgahan’ı transfer eden Denizlispor’da İldiz’in açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Hugo Rodallega önemli bir isim. Transferde yoğun çalışıyoruz. Kampa kadar yarısını bitirmeyi planlıyoruz. Renkli bir futbol oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Transfer dönemi zor geçiyor. İyi bir kalecimiz vardı, iyi bir kaleci daha kaldık. İyi golcülerimiz vardı, iyi de bir golcü aldık. Çağdaş futbol oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Ligde çetin çeviz olan bir takım oluşturmak istiyoruz.”

“Yabancı futbolcu konusunda riske girmek istemiyoruz”

“Ligin yeni takımıyız. Yabancı oyuncu konusunda fazla riske girmemek adına ülkemizde oynamış oyuncuları tercih etmek istiyoruz. Bu arkadaşların yanılgı payı daha az. Yabancı konusunda böyle düşünüyoruz ama dışarıdan da alacağız”

“Rodallega’yı isteyen başka kulüpler de vardı. Kolay bir dönem değildi. Son saniyeler çözüldü. Umarım iyi bir katkı verir bize. Birçok transferimiz daha olacak”

Kaynak: TRT SPOR
 

Etiketler : denizlisporTransfer
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz