Futbol

Yeni alternatif Chuba Akpom

12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:34 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2021 Pazartesi 12:15  |  Kaynak : TRT SPOR

Kenan Karaman ile anlaşmaya varan Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Valentin Rosier'yi renklerine bağlamaya yakın olan yönetim, santrfor içinse girişimlerini sürdürüyor. Chuba Akpom da listede.

Beşiktaş'ta transferde hareketli günler yaşanıyor.

Kenan Karaman ile anlaşan siyah beyazlılar, Valentin Rosier'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.
Fransız sağ bekle el sıkışan Beşiktaş yönetimi, kulübüyle Sporting Lizbon ile detayları görüşüyor. Bonservis konusunda anlaşma sağlanması durumunda Rosier, kendisini 4 yıllığına siyah beyazlılara bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın, ikinci kamp dönemi başlamadan önce transferlerin büyük kısmının takıma katılmasını istediği biliniyor. İspanya'da 3 hazırlık maçı oynayacak siyah beyazlılar, bu süreçte yeni futbolcuların da uyum sürecini atlatmasını bekliyor.

Santrfor transferinde ise henüz olumlu bir gelişme yok. Diego Costa’dan haber bekleyen Beşiktaş yönetimi, alternatif isimler üzerine de çalışmalarına devam ediyor.

Akpom da listede

Middlesbrough’da forma giyen Chuba Akpom, yeniden siyah beyazların listesine girdi. İngiliz santrfor geçtiğimiz sezon PAOK’ta oynarken de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

25 yaşındaki oyuncunun, Haziran 2023'e kadar İngiliz ekibi ile sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş yönetimi, görüştüğü isimlerle istediği noktaya gelemezse Akpom için Middlesbrough’nun kapısını çalacak
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz